MHP'li Bilgin Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Bilgin Aday Adaylığını Açıkladı

MHP\'li Bilgin Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Düzce Merkez ilçe yönetiminden Murat Bilgin Düzce Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

29.10.2013 14:27

MHP Düzce Merkez ilçe yönetiminden Murat Bilgin Düzce Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Geniş katılımla düzenlenen basın toplantısında konuşan MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, aday adayı tanıtımlarının devam edeceğini söyledi.

Danışmaz, "2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili belediye meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayan arkadaşımızı tanıtmak için buradayız. Günaşırı sizlere aday adayı olacak arkadaşlarımızı tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

2014 yerel seçimlerinde MHP Düzce Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Murat Bilgin, Düzce'nin hak ettiği gelişmeyi gösteremediğini savunarak, MHP'li belediye meclis üyelerinin yaşanabilir bir Düzce için göreve talip olduklarını belirtti.

Bilgin, "Ülkemiz ve şehrimiz için son derece önem arz eden bir seçim arifesindeyiz. Bir Düzceli olarak yaşanılan sorunları bende sizler gibi görüyor ve yaşıyorum. Ankara ve İstanbul gibi iki büyük şehir arasında yer alan şehrimiz jeopolitik konumu itibari ile gelişmeye oldukça müsaittir. Fakat yıllar içerisinde bizlerinde gördüğü gibi şehrimiz hak ettiği gelişmeyi gösterememiştir. Ben ve arkadaşlarım bu gelişmeye katkıda bulunma, insanlarımızın beraberce huzur içinde yaşayacağı bir Düzce oluşturmaktır. Herkesin fikrinin ortak bir tabanda buluştuğu yeniliklere adım atmaktır" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Bilgin Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement