MHP Seçim Aracı Aldı - Son Dakika
Yerel

MHP Seçim Aracı Aldı

MHP Seçim Aracı Aldı

MHP Milas İlçe Teşkilatı tarafından seçim çalışmaları için partiye araç alındı.

19.05.2012 13:46

MHP Milas İlçe Teşkilatı tarafından seçim çalışmaları için partiye araç alındı.

Kısa bir süre önce yapılan İl Kongresinde Başkan olarak seçilen Osman Güven ve bazı İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra MHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş, Belediye Meclis Üyesi Aşkın Kılınç ve bir grup partilinin katıldığı törende, satın alınan hizmet aracı için önce dualar eşliğinde kurban kesildi. Öte yandan açılışa katılan davetlilere lokma dağıtıldı.

İlçe Başkanı M. Ali Şimşek yaptığı kısa konuşmada aracın alınmasında maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi: "MHP Milas Teşkilatı olarak kilitlendiğimiz, yerelde en büyük hedef olarak gördüğümüz Milas Belediyesi'ni almak için başlattığımız yürüyüşte bu araç, en az davaya inanan ülküdaşlarım kadar bir nefer olarak davamıza hizmet edecektir. Şunu net olarak belirtmek isterim ki Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerelde ve tek başına iktidar yürüyüşü bu noktadan başlayıp önce Muğla'da sonra da yurdun her köşesinde devam edecektir. Bu inanç hepimizde en üst noktadadır."

Törene katılan MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven ise Muğla Merkez İlçe başta olmak üzere Milas'ın dışındaki hiçbir ilçede böyle bir araç bulunmadığına dikkat çekerek; " Milas Teşkilatımıza, dolayısıyla davamıza kazandırılan bu aracın hizmete girmesinden son derece mutluyum. Milas İlçe Teşkilatının yaktığı bu ateş bütün Muğla'da ve ardından ülke genelinde kendini hissettirecektir. Emeği geçenlere partim ve ülküdaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek aracın kurdelesi; İl Başkanı Osman Güven, İlçe Başkanı M. Ali Şimşek, Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş ve Belediye Meclis Üyesi Aşkın Kılınç tarafından kesildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement