Milletvekili Ceylan'dan, Hastane Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ceylan'dan, Hastane Ziyareti

Milletvekili Ceylan\'dan, Hastane Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

19.06.2016 16:55

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ile birlikte servisleri ziyaret eden Milletvekili Ahmet Ceylan, hastalara hurma ikram etti. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kazandırılan ve kanser tanısında kullanılan 'ebus cihazı' hakkında da bilgiler alan Ceylan, hastalara acil şifa dileklerini iletti.

AK Parti iktidarında sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığına vurgu yapan Ceylan, "Sağlıkta devrim niteliğinde reformlara imza atıldı. Sağlık alanındaki bu değişim ve dönüşümle birlikte yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız daha artık tedavi olmak için Türkiye'yi tercih ediyorlar" dedi.

Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir de, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 bin hastaya anjiyo yapıldığını belirterek, vatandaşların artık tedavi için Ankara'ya gitmelerine gerek kalmadığını belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ceylan'dan, Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement