Miniklerin Okuma Sevinci - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Okuma Sevinci

Miniklerin Okuma Sevinci

Torbalı Ayrancılar Mahallesi Sultan Abdülhamit Han İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından “Okuma Bayramı” programı düzenlendi.

08.06.2016 10:29

Torbalı Ayrancılar Mahallesi Sultan Abdülhamit Han İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından "Okuma Bayramı" programı düzenlendi.

Düzenlenen programa; öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda veli de katıldı. Okuma bayramında birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisinin yanı sıra sosyal ve kültürel yeteneklerini sergiledi.

HEM GÜLDÜRDÜLER, HEM DUYGULANDIRDILAR

Eğitim öğretim ile ilk kez tanışan minikler okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu velileri ile paylaşırken, sınıf öğretmenleri Ezgican Apaydın, Duygu Koçak ve Ümit Kocabiyik'in katkılarıyla hazırladıkları skeçler, şiirler, rontlar ve tiyatro oyunları sahnelendi. Gösteriler katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi, minik öğrencilerin gösterileri katılımcıları hem güldürdü, hem de duygulandırdı.

VELİ-ÖĞRETMEN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Okul müdürü Samet Akkaya bu güzel programı tertip eden öğretmenlere ve velilere teşekkür etti, eğitim öğretimde veli ve öğretmen işbirliğinin önemini vurgulayarak, "Bu güzel etkinlikte bizleri buluşturan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Okuma yazma öğrenerek eğitim ve öğretim hayatlarının kapısından giren çocuklarımıza bütün eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi de ayrıca kutluyorum" dedi.

Etkinliğin ardından öğrencilere belgeleri verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Okuma Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement