Mkü Mimarlık Fakültesi Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Mkü Mimarlık Fakültesi Devir Teslim Töreni

Mkü Mimarlık Fakültesi Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yurtsever Soysal görevini Prof.Dr.Zeynep Erdoğan'a devretti.

25.06.2013 13:46

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurtsever Soysal görevini Prof. Dr. Zeynep Erdoğan'a devretti.

Mimarlık Fakültesi Toplantı Salonu'ndaki devir teslim töreni MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurtsever Soysal görevini Prof. Dr. Zeynep Erdoğan'a devretti. Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Elif Bozdoğan ve Yrd. Doç. Dr. Mert Nezih Rifaioğlu dekan yardımcılığına devam edecekler.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, bugüne kadar görevlerini sürdüren akademisyenlere yaptıkları özverili katkılarından dolayı teşekkür etti. Rektör Güder, görevi devralan yöneticilerle ilgili de "Tecrübeli yöneticilerin bilgilerinden ve geçmişe dair uygulamalarından yeni yönetimi haberdar edip kuruma yeni bir nefes getirerek üniversitemizi daha ileriye götürmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Güder, Mimarlık Fakültesi yöneticilerine bundan sonra yapacağı özverili çalışmalarında başarılar dileyerek plaket ve çiçek takdiminde bulundu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mkü Mimarlık Fakültesi Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement