Muğla haber! Muğla'da Akademisyenlerden "Kent Yoksulluğu ve Eğitim" Paneli - Son Dakika
Yerel

Muğla haber! Muğla'da Akademisyenlerden "Kent Yoksulluğu ve Eğitim" Paneli

Muğla haber! Muğla\'da Akademisyenlerden "Kent Yoksulluğu ve Eğitim" Paneli

Muğla haberleri: Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığında, 14 Ekim Cuma günü saat 16.00'da Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde “Kent Yoksulluğu ve Eğitim” başlıklı panel düzenlenecek. Panelde, ekonomik durumların eğitim gören çocuklar üzerinde etkileri, eğitimcilerin dezavantajlı öğrencilere yaklaşımları irdelenecek.

10.10.2022 11:47  Güncelleme: 11:50

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığında, 14 Ekim Cuma günü saat 16.00'da Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde "Kent Yoksulluğu ve Eğitim" başlıklı panel düzenlenecek. Panelde, ekonomik durumların eğitim gören çocuklar üzerinde etkileri, eğitimcilerin dezavantajlı öğrencilere yaklaşımları irdelenecek.

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi iş birliğinde 14 Ekim Cuma Günü saat 16.00'da "Kent Yoksulluğu ve Eğitim" konulu panel düzenleyecek. Panel, TUBİTAK 1001 projesi kapsamında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Panelde, ekonomik durumların eğitim gören çocuklar üzerinde etkileri, eğitimcilerin dezavantajlı öğrencilere yaklaşımları gibi konular konuşulacak. Panele, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden alanında uzman öğretim görevlileri konuşmacı olarak katılacak.

Kent Yoksulluğu ve Eğitim konulu panelin konuşmacıları ve konuları şöyle:

Prof. Dr. Kasım Yıldırım: Moderatör, Prof. Dr. Vural Hoşgörür: Sınıfta İstenmeyen Davranışların Önlenmesi ve İletişim, Doç. Dr. Tuğba Hoşgörür: Öğretmen Desteği, Doç. Dr. Perihan Korkut: Proje Müdahale Programından Dışlanmanın Önlenmesi Çalışmalarına Bir Örnek, Dr. Öğr. Üyesi Mine Kizir: Özel Gereksinimli Öğrencilere Yönelik Farkındalık, Dr. Öğr. Üyesi Sergender Serzer: Dezavantajlı Öğrencilere Yaklaşımda Öğretmenlere Öneriler.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muğla haber! Muğla'da Akademisyenlerden 'Kent Yoksulluğu ve Eğitim' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement