Nazilli Belediyespor PTT 1. Lig'e Kenetlendi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor PTT 1. Lig'e Kenetlendi

Nazilli Belediyespor PTT 1. Lig\'e Kenetlendi

Spor Toto 2.lig kırmızı grupta Play-Off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'da yıllardır yapılamayan teknik heyet, futbolcu ve taraftar buluşması sonunda gerçekleşti.

14.04.2013 12:55

Spor Toto 2.lig kırmızı grupta Play-Off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'da yıllardır yapılamayan teknik heyet, futbolcu ve taraftar buluşması sonunda gerçekleşti.

Yıllardır teknik heyet ve futbolcularla samimi bir ortam kurulamadığından yakınan Nazilli Belediyespor taraftarları, geçtiğimiz ay eski futbolcusu Akif Kaya'nın Teknik Direktörlük göreve getirilmesinin ardından mutlu günler yaşıyor. Teknik heyetin tamamının Nazilli Belediyespor'da oynaması ve alt yapılarında antrenörlük görevi yapması nedeniyle samimi olan taraftarlar, yönetimin uzun yıllar takımın başında olmasını dilediklerini söyledi. Siyah İnciler taraftar grubu başkanı Servet Okatan'a ait Nazillispor 1967 Kıraathanesinde gerçekleşen buluşmaya Nazilli Belediyespor Kulüp Menajeri Orhan İbiş, Teknik Direktör Akif Kaya, yardımcı antrenör Gürhan Sönmez, kaleci antrenörü Murat Türkar ile futbolculardan Aykut Yenen, Kemal Okyay, Mert Kaytankaş ve Ali Setirekli katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren buluşmada PTT 1.Lig için herkesin elini taşın altına koyması kararı çıktı.

Play-off yolunda Nazilli Belediyespor'un başarılı olarak PTT 1.'Lig'e çıkmasının tek diledikleri olduğunu söylen Siyah İnciler taraftar grubu başkanı Servet Okatan; "Bizim hayatımızda tek eğlencemiz var. O da Nazilli Belediyespor. Hafta da 1 gün 90 dakika eğlencemizi sizler sağlıyorsunuz. Nazilli Belediyespor bir tutku, bir sevgidir ve bizlerde elimizden geldiğince bunun ayakta kalması için çalışıyoruz. Sizlerin iyi oyunu hem bizleri üst liglere çıkaracağı gibi hem de uzun yıllar liglerde kalmamızı sağlayacak. Bizler sizlere her zaman destek vermeye hazırız sizden tek isteğimiz, kendiniz gibi top oynamanız. Sizler kendini ispatlamış, kalitesi belli olan futbolcularsınız" dedi.

Bugün aslında hiç yabancı olmadığımız, devamlı birlikte olduğumuz, bizleri hep destekleyen taraftarımızla bir aradayız diyen Teknik Direktör Akif Kaya; "Özverileri için tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Davetlerini hiç düşünmeden kabul ederek geldik. Çünkü hepsi gayretli ve özverili insanlar. Bizlere sadece sahada değil saha dışında da destekleriyle güç veriyorlar. Bizlerde bu güvene layık olabilmek için elimizden geleni yaparak takımımızı en iyi yere getirmeye çalışacağız" dedi. Ali Setirekli'nin durumu hakkında sorulan sorulara ise; "Ali beklediğimizden de iyi bir şekilde performansına geri dönüyor. Kendisi takımda en çok çalışan futbolcularımız arasında. Ama bunu kontrollü bir şekilde sürdürüyoruz. Sonuçta bende 17 yıl profesyonel olarak futbol oynadım. Teknik heyet olarak en büyük avantajımız bu. Futbolculuktan geldiğimiz için futbolcuların neler düşündüğünü, sakatlanan futbolcunun neler düşündüğünü çok iyi biliyoruz. Ama işte bu konuda tekrarlamaması ve en iyi performansını sağlayabilmesi için biraz daha sabırlı olacağız" şeklinde konuştu. Muğdat'ın izlendiği konusunda söylemler olduğunu duyduklarını söyleyen taraftarlara ise; "O konularda fazla konuşmak istemiyorum ama bütün takımımız izleniyor, bunu söyleyebilirim. Bu bizim için gurur verici bir olay. Güzel bir aile ortamımız var. Futbolcularımızdan istediğimizi aldığımız sürece çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Allaha şükür bütün futbolcu kardeşlerimizde öz veriyle çalışarak Nazilli'yi daha iyi yerlere getirmeye çalışıyorlar. Nazilli camiasında bu birlikteliğin sağlandığına inanıyorum. Bu birliktelik kesinlikle bize başarıyı getirecek" dedi.

Kötü gittiğimiz dönemde bizleri yalnız bırakmayarak desteklediğiniz için minnettarım diyen Takım Kaptanı Mert Kaytankaş ise; "Takım arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda desteğinizi her zaman konuşuyoruz. İyi günde ve kötü günde desteğinizin olduğunu bilmek çok güzel ve bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra desteğinizi istemeyeceğiz çünkü zaten destekleyeceğinizi biliyoruz. Bizlerde sizin bu güveninize layık olabilmek için çok çalışacağız. Bu hafta da desteğinizi vereceğinizden eminiz bizde sizin için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz" dedi.

FORMANIN HAKKINI VERENE SONSUZ DESTEK SÖZÜ

Nazilli Belediyespor formasını giyen futbolcuların hepsinin taraftarın gözünde aynı değerde olduğunu ifade eden Siyah İnciler grup yöneticilerinden Eşref Özbağcı ise; "Bizim için gol atan veya gol yemeyen futbolcu daha değerli, çok iyi performans sergileyen futbolcu diye bir şey yok. Bizim için formanın hakkını veren tüm futbolcular eşittir. Formanın hakkını verdiğiniz sürece her zaman yanınızdayız. Ali kardeşimiz ve Fatih kardeşimiz uzun zamandır forma giyemiyorlar ama bu takıma çok hizmetleri oldu. İnşallah yakın zamanda tekrar forma giyme şansı bulurlar. Şunu içtenlikle söyleyebilirim ki siz yenseniz de yenilseniz de sevgimiz size formanın hakkını verdiğiniz sürece sürecektir" ifadelerini kullandı.

Sohbetin ardından taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet bol bol hatıra fotoğrafı çekilirken, bazı taraftarlar da Nazilli Belediyespor formalarını futbolculara imzalattırdılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor PTT 1. Lig'e Kenetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement