Nazilli Halk Eğitim Tsm Korosundan Canlı Konser - Son Dakika
Yerel

Nazilli Halk Eğitim Tsm Korosundan Canlı Konser

Nazilli Halk Eğitim Tsm Korosundan Canlı Konser

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Türk Sanat Müziği (TSM) Kulübü Korosu, 10 Haziran 2014 Salı günü 96.6 frekansından yayınlanan İzmir Radyosu ‘TRT Nağme’ isimli ‘Akşamın Neşesi’ programına katılacak.

07.06.2014 22:08

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Türk Sanat Müziği (TSM) Kulübü Korosu, 10 Haziran 2014 Salı günü 96.6 frekansından yayınlanan İzmir Radyosu 'TRT Nağme' isimli 'Akşamın Neşesi' programına katılacak.

Bestekar Selim Öztaş ve TRT Sanatçısı Neşe Öztaş'ın Canlı Yayın programına katılacaklarını belirten Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu şefi Mustafa Dinçkol; "Yıllar önce Şef Lütfi Selek yönetiminde Nazilli Belediyesi TSM korosu olarak televizyonda Nazilli'mizi temsil etmiştik. 2008'de kurduğumuz Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü korosu Nazilli'de bir ilki başaracak. 10 Haziran 2014 Salı günü saat 18.00'de haber sonrası İzmir Radyosu 96.6 frekansından yayın yapan 'TRT Nağme Akşamın Neşesi' programına konuk olacağız. TSM korosu olarak ve 2 solist arkadaşımızla sesimizi duyuracağız. Koro olarak okurlardan isteğimiz bizi 96.6 frekansından dinlemeleri ve programın mail adresi olan aksaminnesesiizmir@trt.net.tr'ye mail atmalarını rica ediyoruz. Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü korosu hakkında duygu ve görüşlerinizi yazarsanız bizi mutlu edersiniz. Koromuz izleyicisi ve dinleyicisi ile yükselecek, sesini duyuracak. Herkese şimdiden yürekten teşekkür ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Halk Eğitim Tsm Korosundan Canlı Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement