Nikahsız Çiftlerin Nikahları Kıyılıyor - Son Dakika
Yerel

Nikahsız Çiftlerin Nikahları Kıyılıyor

Nikahsız Çiftlerin Nikahları Kıyılıyor

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Himayeye Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede çiftlerin nikahları kıyılıyor.

12.01.2013 10:28  Güncelleme: 10:27

dirne'nin Uzunköprü ilçesinde Himayeye Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede nikahsız yaşayan çiftlerin nikahları kıyılıyor.

Edinilen bilgiye göre Uzunköprü'de Aşçıoğlu Mahallesi'nde oturan Gökhan Kendirici ile Pınar Zaman bir süre önce kaçarak evlenmişlerdi.

Gökhan Kendirici ve Pınar Zaman çiftinin maddi imkansızlıklar yüzünden nikah kıydıramadıklarının tespit edilmesi üzerine Başkanlığını Ülker Topçu'nun yaptığı Himayeye Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Uzunköprü ve köylerinde evli oldukları halde nikahı olmayan çiftlere nikah kıymayı içeren proje kapsamında çiftin nikahları kıyıldı.

Nikahta çiftin şahitliğini vakıf başkanı Ülker Topçu ve eşi Hüseyin Topçu yaptı. Nikahtan sonra Gökhan Kendirici eşi olan Pınar Zaman'a keman çalarak jest yaptı. Nikah töreninin ardından yürüttükleri proje ile ilgili bir açıklama yapan Himayeye Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanı Ülker Topçu; "Uzunköprü ve çevresinde nikahsız çift kalmayıncaya kadar projemiz devam edecek. Bu projeye Uzunköprü kaymakamı Uğur Kolsuz ve Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen de destek verecek" dedi

(MA - )

12.01.2013 09: 59: 37

TSI

NNNN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nikahsız Çiftlerin Nikahları Kıyılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement