Ödemiş'te Hastane Personeli İşaret Dili Öğrendi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Hastane Personeli İşaret Dili Öğrendi

Ödemiş\'te Hastane Personeli İşaret Dili Öğrendi

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ödemiş Devlet Hastanesi iş birliğinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan “işaret dili” kursuna katılan devlet hastanesi personeli belgelerini aldı.

14.01.2014 12:59

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ödemiş Devlet Hastanesi iş birliğinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan "işaret dili" kursuna katılan devlet hastanesi personeli belgelerini aldı.

Ödemiş Devlet Hastanesi konferans salonunda yapılan belge törenine Ödemiş Devlet Hastanesi Baştabibi Opr. Dr. Ziya Yurdakonar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin ve kursa katılan hastane personeli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin şunları söyledi: "Hastane personelimizin talebi üzerine ikinci kursumuzu açmıştık. Birinci kursumuza 30 personel katılmıştı. İkinci kursumuza da 32 kursiyerimiz katıldı. Toplam da 62 kursiyerimiz iki insan oldu. Bir dil bir insan iki dil iki insan düşüncesi ile hastane de görev yapan personel arkadaşlarımız iki dille iki insan olmuşlardır. Her kursiyerimiz de ana dilini kullandığı gibi işaretle konuşmayı da öğrenmişlerdir. Halk Eğitim müdürlüğümüz birçok kursu, öğretmeni ve kursiyerleri ile 400'e aşkın bir büyük ailedir. Hastane personelimiz farklı kurslar içinde başvuru yaparlarsa isteklerini yerine getirmek için gayret sarf edeceğiz"

Ödemiş Devlet Hastanesi Baştabibi Opr. Dr. Ziya Yurdakonar ise, "Hastanemizde çalışan arkadaşlarımızın böyle güzel ve anlamlı bir eğtim almaları hastanemiz için de ayrıca bir gurur kaynağıdır. Hastanemize gelen engelli vatandaşlarımız bundan sonra daha da iyi hizmet alacaklardır ben emeği geçen eğitimcilerimize teşekkür ediyorum personelimize de başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sertifika töreni yapıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Hastane Personeli İşaret Dili Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement