Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Deprem Bölgesi Hatay'da - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Deprem Bölgesi Hatay'da

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Deprem Bölgesi Hatay\'da

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hatay’a giderek depremzede yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Kurt, Hatay’da Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) oluşturduğu koordinasyon merkezini de ziyaret etti.

19.02.2023 14:18  Güncelleme: 14:24

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Hatay'a giderek depremzede yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Kurt, Hatay'da Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) oluşturduğu koordinasyon merkezini de ziyaret etti.

Kazım Kurt, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından ağır hasar gören Hatay'a gitti. Hatay'ın ilçelerini gezen Kurt'un ilk durağı Antakya oldu. Kurt, ardından, Samandağ ve Defne'ye geçti. Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı'yı ziyaret eden Başkan Kurt, Eryılmaz ve Abacı'ya geçmiş olsun ve başsağlığı mesajlarını iletti. Eryılmaz ve Abacı'dan ilçenin durumu, yardımlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alan Kurt, daha sonra Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile de bir araya geldi. Kurt, Defne'de görev yapan Odunpazarı Belediyesi'nin kamyon, TIR ve ekskavatörlerini kullanan personel ile buluşarak kolaylıklar diledi.

Kurt, Türkiye Barolar Birliği tarafından depremin yaralarını sarmak ve yurttaşlara yaşadıkları ve yaşayacakları hukuki süreçle ilgili bilgi vermek için Hatay'da oluşturulan koordinasyon merkezini ziyaret etti. Kurt, Eskişehir Barosu Başkanı Mustafa Elagöz, TBB Genel Sekreteri Veli Küçük ve diğer baro başkanları ile bir araya gelerek baro başkanları ve Küçük'e çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak TBB ve baro başkanlarının yanında olduklarını belirterek, "Bu süreçte elimizden gelen desteği sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Deprem Bölgesi Hatay'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement