Odunpazarı Belediyesi Çevre Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Çevre Haftası Etkinlikleri

Odunpazarı Belediyesi Çevre Haftası Etkinlikleri

Odunpazarı Belediyesi, Çevre Haftası kapsamında düzenlenen yarışma ve etkinliklerde başarılı olan ve destek sağlayanları ödüllendirdi.

03.06.2013 15:20

Odunpazarı Belediyesi, Çevre Haftası kapsamında düzenlenen yarışma ve etkinliklerde başarılı olan ve destek sağlayanları ödüllendirdi.

İlk olarak Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Çevre Haftası açılış programında "Odunpazarı Belediyesi Atık Pil Toplama" yarışmasında derece giren okullara ödülleri takdim edildi.

Yaklaşık 300 öğrenci ve velinin yakından takip ettiği ödül törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Mehmet Reşat Uzun, Hayvan Hakları Federasyonu Eskişehir Temsilcisi Ayten Tutkun, Akarbaşı Mahalle Muhtarı Selçuk Yüceland, Vişnelik Mahalle Muhtarı Ömer Altan ve Kırmızıtoprak

Mahalle Muhtarı Ahmet Yıldırım katıldı.

12 TON ATIK PİL TOPLANDI

Yarışmada dereceye giren Kılıçarslan İlkokulu, Şehit Onur Yeşil Ortaokulu ve Osmangazi İlkokulu'na hediyelerini takdim eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı yaptığı konuşmada;

2005 yılından beri 206 toplama noktasında 12 ton atık pilin ayrı toplandığını belirterek bunda geleceğini çöpe atmayan çocuk ve gençlerin büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Büyük ilgi ile takip edilen programda Odunpazarı Geri Kazanım Sistemi kapsamında ambalaj atığı toplama konusunda büyük katkı sağlayan Lamia Dayanç Anaokulu, Vali Mehmet Kılıçlar Anaokulu, Ahmet Hamdi Bayraktar İlkokulu, Meserret İnel İlkokulu, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu ve İsmet İnönü İlkokulu'na teşekkür plaketi takdim edildi.

ÇEVRECİ DEDE VE TORUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

"Çevre Gözbebeğimiz" sloganı ile gerçekleştirilen programda torunu ile birlikte topladığı atık pillerle dikkatleri üzerine çeken Halit Aydoğan'a da başarı plaketi takdim edilirken, Odunpazarı Geri Kazanım Sistemi içerisinde en çok atık yağ toplayan Kırmızıtoprak, Vişnelik ve Akarbaşı mahallelerine çevreye verdikleri önemden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Çevre Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement