Ogm Halkla En Fazla İlişki Kuran 3. Kurum - Son Dakika
Yerel

Ogm Halkla En Fazla İlişki Kuran 3. Kurum

Ogm Halkla En Fazla İlişki Kuran 3. Kurum

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur, Orman Genel Müdürlüğünün halkla en fazla ilişki kuran üçüncü kurum olduğunu söyledi.

30.10.2013 12:42

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur, Orman Genel Müdürlüğünün halkla en fazla ilişki kuran üçüncü kurum olduğunu söyledi.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur, İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz ile Personel Daire Başkanı Hayri Ünal Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne geldi. Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda şube ve işletme müdürleri ile bir araya gelen Mehmet Zeki Temur, her bir şube müdürlüklerinin sorumlu olduğu konularda Orman Genel Müdürlüğünün hassasiyetle gösterdiği hususları vurguladı. Gelir getirici ağaçlandırmaların arttırılması, ekonomik kredilerin zamanında verilmesi, fıstık çamında verim düşüşünün araştırılması konusunda talimat veren Temur, Orman Genel Müdürlüğünün halkla en fazla ilişki kuran üçüncü kurum olduğunu, yaptıkları çalışmalar ile genel müdürlüğü kurumsallaştırmayı hedeflediklerini vurguladı. İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz, 2013 yılı değerlendirmesi ve dikkat edilmesi gereken konuları vurguladı. Akyüz, orman ürünlerinin satışına ilişkin bir yönetmelik çıkartma hazırlıklarında olduklarını, tüm personelin bu konuda görüşlerini almak istediklerini ifade etti.

Personel Daire Başkanı Hayri Ünal, 13 Ekim 2013 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Orman Genel Müdürlüğü personelinin atama ve yer değiştirme esaslarına ilişkin yönetmelik ile ilgili bilgiler verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ogm Halkla En Fazla İlişki Kuran 3. Kurum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement