Öğrencilere Etkili İletişim Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Etkili İletişim Semineri Verildi

Öğrencilere Etkili İletişim Semineri Verildi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri ve öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen “Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon” konulu seminere katıldı.

14.12.2016 15:54

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 8 ve 12'nci sınıf öğrencileri ve öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen "Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon" konulu seminere katıldı.

Şanlıurfa Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm ilçelerdeki öğrenci ve öğretmenlere yönelik düzenlenen seminere Eğitimci Sıtkı Aslanhan konuşmacı olarak katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda öğrenci ve öğretmenlere hitap eden Aslanhan, "Önce ahlaklı olmak, karakter sahibi olmak ve en önemlisi de insan olmak önemlidir. Hiçbir makam ve mevki için onurunuzdan vazgeçmeyin. Kimse alın teri dökmeden başarılı olamaz. Hedefsizlik en büyük problemdir. Hayata sizi bağlayacak bir hedefiniz olmalı. Akıllı öğrenci başarının önündeki engelleri kaldırır. Sizi bir soru fazla çözmekten alıkoyacak arkadaşınız, sizin en kötü arkadaşınızdır. Sis siz olun, amaçsız ve gayesiz arkadaşlarınızdan uzak durun. Kötü arkadaş, hem dünyanızı hem de ahiretinizi yok eder. Şanlıurfa'yı çok seviyorum. İnanıyorum ki sizler ilerde çok iyi yerlere geleceksiniz" dedi. Vali Tuna'da, katkılarından dolayı Aslanhan'a teşekkür ederek, "İnsan olmak hem kolay hem zor. Başta bizi yaradana karşı, topluma karşı, birbirimize, anne ve babamıza karşı görevlerimiz var. Birbirimizi sevip saymak, değer vermek, karşımızdakinin de bizler gibi hakları olduğu bir birey olduğunu bilmek. Yardımlaşmak, amacımızı ve sevgimizi paylaşmak çok güzel şeyler. Bizim toplumumuzun çok özel bir yeri var. İnanın çok önemli işler başarabiliriz. Tarihte bunların örneği çok. Ecdadımız; insanlığa, barışa ve huzura hizmet etmek için çalıştı. Bizde aynı yoldan yürüyeceğiz. Dünya'nın neresinde ihtiyaç sahibi bir mazlum varsa onların yardımına koşmaya çalışıyoruz. Sizlerle inşallah çok güzel işler yapacağız ve ileride gurur duyacağımız yerlere geleceksiniz" şeklinde konuştu.

Toplantıya Vali Tuna'nın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, eğitimciler ve çok sayıda öğrenci katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Etkili İletişim Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement