Omü Mezunlar Koordinatörlüğü Danışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Omü Mezunlar Koordinatörlüğü Danışma Toplantısı

Omü Mezunlar Koordinatörlüğü Danışma Toplantısı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü ilk danışma kurulu toplantısını yaptı.

15.04.2013 15:35

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü ilk danışma kurulu toplantısını yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu başkanlığında gerçekleştirilen OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü Danışma Kurulu'nun ilk toplantısına; Mezunlar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yakup Keskin, Mezunlar Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas ve danışma kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü'nün misyonuna vurgu yapan Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, "Koordinatörlüğümüz sadece üniversitede geçen sürede değil, öğrencilerin tüm hayatı boyunca taşıyacağı OMÜ'lü ruhunu yaşatabilmek, mezunlarının kendi aralarında ve üniversite ile iletişimini sürdürmek amacı ile çalışmalar yapacaktır" dedi.

Mezunlar Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Yakup Keskin ise konuşmasında koordinatörlüğün kuruluş amaçlarından söz ederek, "OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü, mezunlarımızın üniversite ile bağlarını güçlendirerek, mezunlarımız arasında başta iş hayatında olmak üzere bir sinerji oluşturmak, öğrencilerimiz ile mezunlarımızı bir araya getirerek bağlılık ve dayanışmayı hedefleyen ilişkileri kurmak ve geliştirmek amacı ile kuruldu" diye konuştu.

Keskin konuşmasında koordinatörlüğün kuruluş amaçlarını, hedeflerini, yapacağı çalışmaları görsel bir sunumla destekleyerek anlattı. Sunumunun ardından, danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerileri alındı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü Mezunlar Koordinatörlüğü Danışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement