'Önce Çocuklar Projesi'nde Sertifika Günü - Son Dakika
Yerel

'Önce Çocuklar Projesi'nde Sertifika Günü

\'Önce Çocuklar Projesi\'nde Sertifika Günü

Samsun'un Ayvacık Atatürk İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen "7-19 Yaş Aile Eğitimi" programını başarıyla tamamlayan 13 veliye Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl tarafından sertifikaları verildi.

18.04.2012 17:01

Samsun'un Ayvacık Atatürk İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen "7-19 Yaş Aile Eğitimi" programını başarıyla tamamlayan 13 veliye Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl tarafından sertifikaları verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF'in ortaklaşa yürüttüğü "Önce Çocuklar Projesi" kapsamında Ayvacık Atatürk İlköğretim Okulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından, 7-19 yaş arası çocuk sahibi olan velilere 14 Şubat 2012 tarihinden itibaren aile eğitimi verilmeye başlandı. Eğitimlerini 10 Nisan 2012'de başarıyla tamamlayan 13 veli, Ayvacık Mustafa Üstündağ YİBO'da düzenlenen ve Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Garnizon Komutanı J. Üstğm. Eren Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ali Tüzen'in katılımıyla gerçekleşen törenle sertifikalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törenin açılış konuşmasını yapan Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, "Artık çocuk yetiştirme konusunda velilerin düşünceleri dünyanın her köşesinde değişmiştir. Çocuklarımızla sağlıklı iletişim kurabildiğimiz sürece onlar eğitim yaşantılarında ve yetişkinlik dönemlerinde düzgün karakterli ve başarılı insanlar olabilirler. Bu nedenle velilerimizin burada almış olduğu eğitimler herkese örnek olacak niteliktedir. Bu velilerimizin çocukları eminim ki okul ve diğer yaşantılarında daha seçkin kimseler olarak hayatlarına devam edecektir. Bundan sonra diğer velilerimiz de bu eğitimlere katılarak hem kendi hem de çocuklarının hayatlarında büyük değişiklikler yaratma imkanına sahip olabilirler. Katılan tüm velilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından katılımcı velilerle birlikte kutlama pastasını kesen Kaymakam Ufuk Akıl, velilere sertifikalarını dağıtarak teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Önce Çocuklar Projesi'nde Sertifika Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement