Optimed Hastanesi'nden İlk Yardım Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Optimed Hastanesi'nden İlk Yardım Bilgilendirme Toplantısı

Optimed Hastanesi\'nden İlk Yardım Bilgilendirme Toplantısı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Çorlu Neşe Erberk Anaokulu öğretmenleri ve personeli ile ilk yardım eğitim toplantısında bir araya geldi.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Önerler Mahallesinde Çorlu Neşe Erberk Anaokulunda düzenlenen ilk...

26.11.2013 12:26

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Çorlu Neşe Erberk Anaokulu öğretmenleri ve personeli ile ilk yardım eğitim toplantısında bir araya geldi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Önerler Mahallesinde Çorlu Neşe Erberk Anaokulunda düzenlenen ilk yardımın önemi ve genel kuralların anlatıldığı bilgilendirme toplantısında Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan slayt eşliğinde sunum gerçekleştirdi.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısına Çorlu Neşe Erberk Anaokulu öğretmenleri ve personeli tam kadro katılırken Okul Müdüresi Meltem Küçükcankurtaran ilk yardım bilgilendirme toplantısının oldukça verimli olduğunu belirtti. Küçükcankurtaran "Öğretmen ve personelimizin hayati önem arz eden ilk yardım hakkında bilgilendirilmesine katkılarından dolayı Özel Optimed Hastanesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan ise Çorlu Neşe Erberk Anaokulunda önemli bir toplantıda bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Çocuklarımızın geleceğinde önemli bir yer tutan öğretmenlerimizin ilk yardım konusunda ki bilgileri gelecek nesillerin ilk yardım konusunda daha etkili rol almasına ışık tutacaktır" diye konuştu.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısında Çorlu Özel Neşe Erberk Anaokulu Kurucu üyesi Emre Akman'ın yanı sıra Optimed Tıp Mrkezi Müdüresi Nurcan Kesikburun, Kurumsal Pazarlama personelleri Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş'ta yer aldı. Düzenlenen İlk yardım bilgilendirme toplantısı sonunda öğretmen ve personele Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan tarafından katılım sertifikası takdim edildi. Günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimed Hastanesi'nden İlk Yardım Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement