Optimum'da Mutlu Aile Semineri - Son Dakika
Yerel

Optimum'da Mutlu Aile Semineri

Optimum\'da Mutlu Aile Semineri

Optimum’da Rönesans Eğitim Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen Anne Baba Destek Seminerleri çerçevesinde uzmanlarla gerçekleştirilen söyleşi ve eğitimler devam ediyor.

16.01.2014 13:59

Optimum'da Rönesans Eğitim Vakfı'nın katkılarıyla düzenlenen Anne Baba Destek Seminerleri çerçevesinde uzmanlarla gerçekleştirilen söyleşi ve eğitimler devam ediyor. "Mutlu Aile" olabilmenin koşullarının ele alınacağı seminer, Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar tarafından verilecek. 17 Ocak Cuma günü 18: 30-19: 30 saatleri arasında düzenlenecek seminerde Optimum ziyaretçileri doğru iletişim sayesinde mutlu bir aile olmanın ipuçlarını öğrenecek. Yeni yüzyılın değerleri içinde ailenin önemine değinilecek seminerde değişimlerin aile ilişkilerine getirdiği zorluklar ve kolaylıklar tartışılacak.

Uzman Psikolojik Danışman Ferhan Bıçakçılar değişen toplumsal normların aile yaşamına etkilerini ve yeni süreçte aile içinde olabilecek olumsuzlukları fark etmeye ve bunları zamanında iyileştirmeye yönelik yöntemleri Optimum ziyaretçileri ile paylaşacak.

Optimum Anne Baba Destek Seminerleri kapsamında gerçekleştirilecek seminerde, daha mutlu çocuklar yetiştirmek ve aile bireyleri arasındaki iletişimi güçlendirmek için anne ve babaların üzerine düşen görev ve sorumluluklar da çarpıcı örneklerle anlatılacak. Seminer, sağlıklı ve mutlu bir ailenin yolunun iletişimden geçtiğine inanan tüm Optimum ziyaretçilerine açık olacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da Mutlu Aile Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement