Ordu'da 16 Spor Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ordu'da 16 Spor Merkezi Açıldı

Ordu\'da 16 Spor Merkezi Açıldı

Ordu'da çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 16 branşta spor merkezi açtı.

29.06.2012 14:19

Ordu'da çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 16 branşta spor merkezi açtı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen açılış törenine Ordu Vali Yardımcısı Yemen Bayrak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, başta olmak üzere kalabalık bir sporsever topluluğu katıldı. Törende bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, amaçlarının çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi, güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara riayet eden ve erdemli elit sporcuları yetiştirmek, sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Ömer yılmaz, "Bu amaçlarla Türk sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak amacıyla 5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlere Müdürlüğümüz bünyesinde atletizm, badminton, basketbol, boks, bilardo, hentbol, güreş, kick boks, kano, masa tenisi, satranç, judo, tekvando, tenis, voleybol ve yüzme olmak üzere toplam 16 spor branşlarında İl Spor Merkezi açtık. Bu spor kursları Eylül ayına kadar devam edecek olup, görev yapacak olan antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerimize üstlendikleri bu büyük görevden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Yardımcısı Yemen Bayrak da, spor merkezlerinde kurs görecek olmalarından dolayı çocuk ve gençleri tebrik ederek, çocuklarını spora yönlendiren ailelere de teşekkür etti.

Açılışın ardından her branş sporcuları katılımcılara birer gösteri sundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'da 16 Spor Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement