Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Sakarya'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Sakarya'da İncelemelerde Bulundu

Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Sakarya\'da İncelemelerde Bulundu

Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanı Salim Sığırcı ve Fidan Tahsis Şube Müdürü Mustafa Mukan Yazar, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı fidanlıklarda incelemelerde bulunmak üzere Sakarya’ya geldi.

25.05.2014 17:23

Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanı Salim Sığırcı ve Fidan Tahsis Şube Müdürü Mustafa Mukan Yazar, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı fidanlıklarda incelemelerde bulunmak üzere Sakarya'ya geldi.

Sakarya Bölge Müdürlüğü fidanlıklarında yapılan yeni çalışmalar hakkında genel bilgilerin verildiği gezide önce Sakarya Orman Fidanlık Müdürlüğü Hendek Fidanlık Şefliğini gezildi. Yeni repikaj alanları, sera çalışmaları ve üretim konularında incelemelerde bulunan Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker ve beraberindekiler daha sonrasında İzmit Fidanlık Şefliği sahasında yapılan yeni repikaj alanları ve çalışmaları ile fidan üretimlerini yerinde inceledi. Fidanlıkların gezilmesinin ardından Sapanca Tanıtım ve Sergileme Fidanlığında SAKARYABİR İç Mekan Süs Bitkileri Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu ile bir araya gelerek sektörün gidişatı ve işleyişi hakkında bilgiler alan Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker ardından Sakarya'dan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Sakarya'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement