Orman Yangını Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Orman Yangını Tedbirleri

Orman Yangını Tedbirleri

Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2013 yılında meydana gelen yangınlarla ilgili toplantı düzenlenerek 2014 yılında alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

24.12.2013 09:44

Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2013 yılında meydana gelen yangınlarla ilgili toplantı düzenlenerek 2014 yılında alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

2013 yılı yangın sezonunun sona ermesinin ardından Adana Orman Bölge Müdürlüğü merkezinde değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Adana Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Türk, Yangınla Mücadele Şube Müdürü Kazım Tatlı, Şube Mühendisi Suat Ünal ve işletme müdürleri katıldı.

Burada konuşan Bölge Müdürü Acer, 2013 yılında meydana gelen orman yangınlarında yapılanları ve eksikleri tespit etmek ederek 2014 yılında oluşabilecek aksaklıkları gidermek istediklerini söyledi. Özellikle büyük yangınlarda organizasyon konusunda eksikliklerinin bulunduğuna dikkat çeken Acer, "Bu durum başarı oranımızı düşürüyor. 2014 yılında daha başarılı olmak için hem teknik elemanımıza hem de işçimize gerekli eğitimi etkin ve sürekli olarak vermeliyiz" dedi.

Acer'in konuşmasının ardından 2013 yılında bölge müdürlüğü dahilinde çıkan orman yangınları ile ilgili bir sunum yapan Şube Müdürü Tatlı, işletmeler itibariyle yangın adedi ve yanan alanları karşılaştırdı.

Toplantıda, yangında karşılaşılan olumlu ve olumsuz durumlar tartışılarak 2014 yılındaki muhtemel yangınlarda İşletme Müdürleri tarafından alınacak tedbirler tespit edildi. Değerlendirme toplantısı İşletme Müdürlerinin karşılıklı soru-cevap şeklinde yaptıkları tartışma ve tespitlerle sona erdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Yangını Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement