Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın' - Son Dakika
Yerel

Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın'

Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın\'

Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) ve Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla ‘Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın’ etkinliği gerçekleşti.

10.03.2014 17:44

Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) ve Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla 'Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın' etkinliği gerçekleşti.

Adıyaman Türmüz Mevkii'nde etkinlik kapsamında hatıra ormanı oluşturuldu. Fidan dikim törenine İHH gönüllüleri, yetim çocuklar ve vatandaşlardan katılanlar oldu.

YADER Yetim Birimi Sorumlusu Hacı Doğan Keleş, yetim çocukların gerçeğini tüm dünya ile paylaşabilmek, kalıcı çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

Hacı Doğan Keleş, "Yetim Dayanışma Günleri'nin Adıyaman ayağında, yetim çocuklarımız ile birlikte bugün fidan dikme etkinliği düzenliyoruz. Her geçen gün daha da betonlaşan, soğuklaşan ve yalnızlaşan dünyamızda yeşili ve doğayı sevmek, sevdirmeye çalışmak çocuklarımızın ruh dünyalarında yeni pencereler açacağı inancındayız. Minik yavrularımızın dikecekleri fidanlar onlarla birlikte büyüyecek ve geleceğin bilgi ve sevgisiyle yeşeren dünyasının güzel dostları olacaklardır.

Geleneksel hale getirdiğimiz Yetim Dayanışma Günlerinde düzenli aralıklarla piknik, lunapark, şehirlerarası gezi programları, doğa gezileri, bilgi yarışmaları ve uçurtma şenlikleriyle etkinliklerimiz devam edecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement