Ortak Değer Malatya Derneği'nden Başsavcı Alper'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ortak Değer Malatya Derneği'nden Başsavcı Alper'e Ziyaret

Ortak Değer Malatya Derneği\'nden Başsavcı Alper\'e Ziyaret

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’İ makamında ziyaret etti.

19.03.2015 16:02

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'İ makamında ziyaret etti.

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç ve beraberinde Başkan Yardımcısı İlhan Aksoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Güngör ve Umut Yalçın Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'i ziyaret etti. Ziyarette Malatya ve Malatya'nın değerlerinin korunması üzerine sohbet edildi.

Başsavcı Mustafa Alper, Malatya'nın bölgesinin önemli şehirlerinden biri olduğuna dikkat çekerken, şehrin tarihinin açığa çıkarılması konusunda yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu belirtti. Orta Değer Malatya Derneği'nin bu konuda çalışmalar yapması gerektiğini de ifaden Başsavcı Alper, "Malatya'nın ortak toplumsal hafızasının gün ışığına çıkarılmasında derneğinizin önemli bir görev üstleneceği inancındayım. Çalışmalarınızın bu ciddiyet içerisinde devam etmesi Malatya için önümüzdeki günlerde önemli kazanımlara da katkı sağlayacağını tahmin ediyorum "dedi.

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç ise, derneğin kuruluş amaçlarından birinin de bu olduğunu belirterek, Başsavcı Mustafa Alper'in bu yöndeki düşüncelerine katıldığını söyledi. Kılıç, "Dernek olarak Malatya'nın ortak değerlerinin korunması ve gündeme getirilmesi konusunda hassasiyetlerimiz var. İleri ki günlerde yapacağımız gerek sohbet toplantıları gerekse geziler ve bazı projelerle bu konuda önemli adımlar atacağız" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Başsavcı Mustafa Alper derneğin bu ziyaretinden duyduğu mutluluğunu dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortak Değer Malatya Derneği'nden Başsavcı Alper'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement