Özçelik; "Bu Maçı Hatırlamak Bile İstemiyorum" - Son Dakika
Yerel

Özçelik; "Bu Maçı Hatırlamak Bile İstemiyorum"

Özçelik; "Bu Maçı Hatırlamak Bile İstemiyorum"

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, Ispartaspor ile oynadıkları ve 2-2'lik sonuçla berabere kaldıkları karşılaşmayı hatırlamak bile istemediğini belirtti.

07.10.2013 18:09

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, Ispartaspor ile oynadıkları ve 2-2'lik sonuçla berabere kaldıkları karşılaşmayı hatırlamak bile istemediğini belirtti.

Rakiplerini iyi analiz ettiklerini düşündüğünü belirten Özçelik,"Yaptığımız çalışmaların tamamıyla müsabakada karşılaştık. Ancak,girdiğimiz pozisyonların sadece ikisini golle sonuçlandırabildik. İlk 10 dakikada maçı kopartabilecek 3 net gol pozisyonumuz vardı. Ancak, bunları gole çeviremedik. Bu pozisyonların ardından 10 kişi kaldık. 10 kişiyken de gol pozisyonu üreten taraf bizdik. Golü en nihayetinde bulduk. Oyunu bitirmemiz için bir gol daha bulmamız gerekirdi. Yakaladığımız gol pozisyonlarını harcayınca rakibimizi oyunda tuttuk. Hiç beklemediğimiz anda savunmamız arasına atılan bir topla kalemizde gol gördük" dedi.

1-1'den sonra 9 kişi kaldıklarını anlatan Özçelik, "Kalemizde kontratakla bir gol görünce rakibimiz öne geçti. 9 kişiyle puan alabilmek için rakibimizin üzerine gittik. Son dakikada bulduğumuz golle 1 puan kazandık. 60 dakika eksik oynamamıza kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik; 'Bu Maçı Hatırlamak Bile İstemiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement