"Geçmişte Oynadığımız Maçların Kopyasını Oynadık" - Son Dakika
Yerel

"Geçmişte Oynadığımız Maçların Kopyasını Oynadık"

"Geçmişte Oynadığımız Maçların Kopyasını Oynadık"

Kumluca Belediyespor ile 1-1 berabere kalan İncirliova Belediyespor'un Antrenörü Özçelik, "Geçmişte oynadığımız maçların kopyasını oynadık." dedi.

24.02.2014 19:09  Güncelleme: 19:50

Sahasında ağırladığı Kumluca Belediyespor ile 1-1'lik skorla berabere kalan İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, "Geçmişte oynadığımız maçların kopyasını oynadık" dedi.

Lig boyunca şanssız mağlubiyetler alan, düşme korkusunu iyiden iyiye hisseden kırmızı beyazlı ekibin antrenörü Recep Özçelik, "İlk yarı iki iki takım açısından da pozisyonsuz geçti. Uzatma dakikalarında yediğimiz duran top golü ile devreye 1-0 mağlup girdik. İkinci yarı ise her zamanki İncirliova Belediyespor sahadaydı. Pozisyona giren rakip takımı baskı altına alan bir ekip vardı sahada ve ıyunun karşılığını 60.dakikada 2-1 öne geçerek aldık. Maalesef yine maçın son dakikalarında duran toptan yediğimiz golle beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Kümede kalmak için kaderimizi maalesef kendimiz belirleyemeyecek duruma geldik. Bu da bizim için sıkıntılı bir süreç. Sabırla lig sonuna kadar maksimum puan toplamaya çalışıp, lig sonunda konumuzu göreceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Geçmişte Oynadığımız Maçların Kopyasını Oynadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement