Özçelik; "Tüm İncirliova'nın İstemesi Gerek" - Son Dakika
Yerel

Özçelik; "Tüm İncirliova'nın İstemesi Gerek"

Özçelik; "Tüm İncirliova\'nın İstemesi Gerek"

Bölgesel Amatör Lig’de kalabilmek için, Aydın Süper Amatör Ligi ikinci sırada bitiren İsabeyli Şırlanspor ile karşılaşacak olan İncirliova Belediyespor’un antrenörü Recep Özçelik, “Tüm İncirliova’nın istemesi gerek” dedi.

07.05.2014 09:44

Bölgesel Amatör Lig'de kalabilmek için, Aydın Süper Amatör Ligi ikinci sırada bitiren İsabeyli Şırlanspor ile karşılaşacak olan İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, "Tüm İncirliova'nın istemesi gerek" dedi.

Sezon başında grupları belli olduğunda Çine Madranspor veya Didim Belediyespor'un 3.Lig'e çıkacağını tahmin ettiklerini belirten Özçelik, "Kadro kalitesi bakımından diğer şampiyonluk adaylarıyla eşit düzeydelerdi. Bu durumu yöneticilerimize ve seyircilerimize elimden geldiğince anlattım. Onlar da haklı olarak kaderimizin kendi elimizde olmamasından dolayı olaya tereddütle baktılar. Oyuncularımız da inançlarını kaybetmeden, sabırla beklediler. Play out oynamayı hak ettiler. Önümüzde yaklaşık 10 günlük süreç var. Bu süreçte İncirliova'yı BAL'da tutabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Burada sadece bizim istememiz yeterli değil. İncirliova Belediyesi'nin ve İncirliovalılarının da istemesi gerekir" dedi.

ÇİNE'Yİ KUTLADI

Çine Madranspor'u kutlamayı ihmal etmeyen Özçelik, şunları söyledi: "Gürkan Hoca ve ekibinin başarısı tüm Aydın takımlarına ve antrenörlerine örnek olmalı. Takımların ve antrenörlerin yeni başarıları Aydın'a getirmesi gerektiğini düşünüyorum. Çine Madranspor'un şampiyonluğunda emeği geçen herkesi kutluyorum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik; 'Tüm İncirliova'nın İstemesi Gerek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement