İncirliova Belediyespor Antrenörü: Yeni Doğan Bebek Gibiyiz - Son Dakika
Yerel

İncirliova Belediyespor Antrenörü: Yeni Doğan Bebek Gibiyiz

İncirliova Belediyespor Antrenörü: Yeni Doğan Bebek Gibiyiz

İncirliova Belediyespor'un Antrenörü Recep Özçelik, takımının Bölgesel Amatör Lig'deki yolculuğunu yeni doğan bebeğin gelişimine benzetti.

29.10.2013 17:03  Güncelleme: 17:05

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, takımının Bölgesel Amatör Lig'deki yolculuğunu yeni doğan bebeğin gelişimine benzetti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile oynadıkları ve 3-1'lik skorla kaybettikleri maçı değerlendiren Özçelik, "Maça istediğimiz gibi başladık. Golü de bulduk. Penaltı pozisyonunda hakem bariz gol şansından dolayı kaleciyi ihraç edebilirdi. Ancak, ihtarla yetindi. Rakibimiz bizden önceki maçlarda aldığı 3 puanların hepsini geriden gelerek kazanmıştı. Biz de bu yönde çalışmıştık. Ama bireysel hatalardan 5 dakikada 3 gol yedik. İkinci yarıda oyunu tamamen kontrol altına almamıza rağmen girdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Oyuncularımı maçın tamamında kaybetmemek için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'e yükseldiklerini anlatan Özçelik, "Bizim bu ligdeki yolculuğumuzu yeni doğan bebeğin gelişimine benzetiyorum. Nasıl ki bir bebek doğduktan sonra sırasıyla dönmeyi, doğrulup oturmayı,emeklemeyi, yürüyüp-koşmayı öğrenir, yeni çıktığımız ligde hemen koşamayacağımızı biz çok iyi biliyoruz. Çünkü bu uzun soluklu bir süreç. Kestirmeden hedefe ulaşmak için yol aramak çaresizlik ve düş kırıklığı yaratır" diye konuştu.

Adımlarını sağlam atmaya çalıştıklarını ifade eden Özçelik, "Çok genç ve tecrübesiz bir takımız. Ama zamanla bu ligde hedefi gerçekleştirmek için daha hızlı koşan bir ekip olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Belediyespor Antrenörü: Yeni Doğan Bebek Gibiyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement