Özdilek'te Sene Sonu Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Özdilek'te Sene Sonu Gösterisi

Özdilek\'te Sene Sonu Gösterisi

Bursa’da, Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 11 Kasım Pazar gününden beri 26 haftadır aralıksız devam eden ücretsiz drama kurslarını bitiren öğrenciler sertifika ve madalyalarını aldı.

06.05.2014 11:51

Bursa'da, Özdilek Alışveriş Merkezi'nde 11 Kasım Pazar gününden beri 26 haftadır aralıksız devam eden ücretsiz drama kurslarını bitiren öğrenciler sertifika ve madalyalarını aldı.

Büyük ilgi gören ve yaklaşık 80 kişinin eğitim gördüğü kültür sanat atölyesinde diksiyon, doğaçlama, rol çalışmaları ve dramatizasyon eğitimlerini alan çocuklara oyundan sonra sertifika ve madalyalarını tiyatro sanatçısı Cengiz Oba ve Bursa Özdilek İşletme Müdürü Nuri Yüksel verdi. Sene sonu gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, "Keloğlan Ses Arıyor" adlı oyunu ailelerine ve diğer izleyicilere karşı oynadı.

Drama eğitimlerini bu yıl 2. kez yaptıklarını belirten Nuri Yüksel, atölyeyi başarıyla tamamlayan öğrencilere ve her hafta güvenerek çocuklarını teslim eden ailelere teşekkür ederken, seneye de kursların devam edeceğini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdilek'te Sene Sonu Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement