Pazarlar'da İlk Kez Bilim Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da İlk Kez Bilim Şenliği Düzenlendi

Pazarlar\'da İlk Kez Bilim Şenliği Düzenlendi

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde ilk kez düzenlenen bilim şenliği katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

03.06.2015 16:32

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde ilk kez düzenlenen bilim şenliği katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, Pazarlar Anadolu Lisesinde sergilenen yüzün üzerindeki projeler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Pazarlar Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı yılsonu sergisinin açılışına İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı İlker Bahadır, belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrencilerin hazırladığı sergileri tek tek gezen ilçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerden deneyler ve sergiler hakkında bilgi aldı.

Ayrıca Bilim Şenliğinin içerisinde hazırlanan tarihi Osmanlı köşesi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

İlk kez düzenlenen Bilim Şenliği ile ilgili Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, "İlçemizde ilk kez düzenlenen Bilim Şenliği hem öğrencilerimizde hem de şenliğimizi ziyaret edenlerde büyük heyecan yarattı. 11. sınıf öğrencilerimizin her branşta hazırladıkları projeler büyük ilgi gördü. Sergimiz bir hafta boyunca herkese açık kalacaktır. bilim Şenliğinin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve idarecilere teşekkür ederiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, "İlçemizde ilk kez düzenlenen bilim şenliği muhteşem hazırlanmış. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

İlçe Kaymakamı Soner Bedir ise, "Bilim Şenliğindeki projelere ve organizasyona hayran kaldım. Geleceğimizin mimarı olan gençlerimizin yaptığı projeleri görünce gururlandım. Herkese teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da İlk Kez Bilim Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement