Pedagojik Formasyonun Kaldırmasını Protesto Ettiler - Son Dakika
Yerel

Pedagojik Formasyonun Kaldırmasını Protesto Ettiler

Pedagojik Formasyonun Kaldırmasını Protesto Ettiler

Ahi Evran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Yüksek Öğrenim Kurumu'nun, Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin, lisans eğitiminden sonra aldıkları Pedagojik Formasyonu kaldırmasını protesto etti.

27.04.2012 12:55

Ahi Evran Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Yüksek Öğrenim Kurumu'nun, Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin, lisans eğitiminden sonra aldıkları Pedagojik Formasyonu kaldırmasını protesto etti.

Cacabey Meydanı'nda toplanan Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Pedagojik Formasyon hakkının ellerinden alınmasını protesto ederken, haklı taleplerini bir kez daha yetkililere duyurmak için toplandıklarını söylediler.

Grup adına konuşan Servet Yıldız, "Bugün Pedagojik Formasyon hakkımız elimizden alındığı için 'çocuğu elinden alınmış bir anneden' farkımız yok. Anneler çocukları için, gençler gelecekleri için mücadele eder. Sonuna kadar haklarımız için mücadeleye devam edeceğiz. Çok şey değil formasyon hakkımızı istiyoruz. Verilen haklar geri alınamaz. Pedagojik Formasyon hakkımız geri verilinceye kadar alanlardan inmeyeceğimiz ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Grup sloganlar atmasının ardından olaysız bir şeklide dağıldı.

(AEK-

27.04.2012 12: 35: 12

TSI

NNNN - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pedagojik Formasyonun Kaldırmasını Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement