Pekdaş ve Karakülçe'den Başkan Mutlu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pekdaş ve Karakülçe'den Başkan Mutlu'ya Ziyaret

Pekdaş ve Karakülçe\'den Başkan Mutlu\'ya Ziyaret

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile Demokratik Sol Parti İl Başkanı Selçuk Karakülçe, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

19.07.2014 12:36

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile Demokratik Sol Parti İl Başkanı Selçuk Karakülçe, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

DSP İl yönetimiyle birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret eden İl Başkanı Selçuk Karakülçe, "Sorunlar için çözüm üreten çalışma anlayışı ile dikkat çeken Zekeriya Mutlu'ya yeni dönemde de başarılar dilemek istedik. Teşkilatı bir arada tutmasını iyi bilen ve kesiminin görüşlerini, hak ve menfaatlerini yüksek sesle dile getiren Zekeriya Mutlu örnek bir idarecilik anlayışı sergiliyor" dedi.

İzmir Esnaf Teşkilatı ile işbirliği içinde çalışmak istediklerini dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise halkın içinde yaşayan ve toplumun nabzını tutan esnaf sanatkarların bu özelliklerinden yararlanmak istediklerini kaydetti. Zekeriya Mutlu ile eskiye dayanan dostluklarının bulunduğunu hatırlatan Pekdaş, "Esnaf sanatkarlar içinde bulundukları mahallenin gözü kulağıdırlar. Böylesine etkin bir kesim ile sürekli iletişim içinde bulunmak, koordinasyonlu işbirlikleri gerçekleştirmek amacındayız. İlçemizde çalışma barışını sağlamak ve topluma daha iyi hizmet sunabilmek açısından bu önemli. En verimli sonuçların alınması için birarada çalışmak, ortak aklı kullanmak gerekiyor" diye konuştu.

İzmir'de en fazla esnaf sanatkarın Konak ilçesinde bulunduğuna dikkat çeken Zekeriya Mutlu da şunları söyledi: "Yerel yönetimler alanında harç ve katı atık bedelleri gibi bazı sorunları yaşıyoruz. Esnaf teşkilatı olarak üyelerimizin sorunlarına kalıcı çözümler geliştirmek için yapılacak ortak çalışmalara katkı koymaya hazırız. Hem topluma hem esnaf sanatkarlara daha iyi hizmet verebilmek için koordineli çalışmaların gereğine inanıyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekdaş ve Karakülçe'den Başkan Mutlu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement