Petrolspor, Futbolcu Denemesi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Petrolspor, Futbolcu Denemesi Yaptı

Petrolspor, Futbolcu Denemesi Yaptı

3.Lig Batman temsilcisi Petrolspor, amatör liglerde oynayan futbolcuları kendi tesislerinde ağırlayarak performans denemesi yaptı.

06.07.2015 14:43

Batman'da Futbolcu furyası

TP tesislerinde yapılan Petrolspor seçmelerinde Batman Amatör liginde ve ülke genelinde top koşturan toplam 88 futbolcu hünerlerini sergilemek için sahne aldı.

Üç gün boyunca süren elemelerin ardından teknik heyet, izlediği 88 futbolcudan sadece 3 tanesini takıma kazandırmak için olumlu rapor verdi.

Bu üç futbolcu ikisi A takıma alınırken üçüncü futbolcuyu da Petrolspor U19 takımına alıp gelecek için hazırlamasına karar verildi. Seçmelere katılan 88 futbolcu arasında 30'un üzerinde Batman'lı bulunduğu ve Batman'lı gençlerden A takıma girmeyi başaran bir ismin çıkmadığı öğrenildi.

İSTANBUL , MARDİN VE VAN'DAN FUTBOLCULAR SEÇİLDİ

88 futbolcunun katıldığı Petrolspor seçmelerine Batman dışından 50'in üzerinde futbolcu katıldı. Ülkenin değişik illerinden şehrimize gelen genç futbolculardan üç kişi teknik heyetin raporu doğrultusunda Petrolspor'a kazandırıldı. Petrolspor A takımı ile birlikte kampa alınacak olan isimler şöyle: İstanbul süper amatör ligi takımlarından, Silivri Alibeyspor'da mücadele eden 1994 İstanbul doğumlu Mesut Yıkılmaz, Mardin Süper amatör takımlarından Kızıltepe Fıratspor'da top koşturan 1994 Mardin doğumlu Abdülkadir Özdemir A takım kampına alınırken Van amatör liginde forma giyen 1998 doğumlu genç futbolcu Sedat'ın ise Petrolspor U19 takımına alınacağı açıklandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Petrolspor, Futbolcu Denemesi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement