Prof. Dr. Şimşek, Kitabını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Şimşek, Kitabını Tanıttı

Prof. Dr. Şimşek, Kitabını Tanıttı

Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şaban Şimşek, yeni yayımlanan "AK Parti'nin Ölçü ile İmtihanı" kitabını tanıttı

03.12.2013 11:05

Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şaban Şimşek, yeni yayımladığı "AK Parti'nin Ölçü ile İmtihanı" kitabını tanıttı.

Şimşek, 53 Gazeteciler Derneği'nde yaptığı açıklamada, daha önce yayımlanmış üç kitabının olduğunu, bunlar içerisinde yaşanmış hasta-doktor ilişkilerinin konu alındığı "Doktorum Altın Kafeste" kitabının okuyucular tarafından daha çok beğeni gördüğünü belirtti.

Son iki yıldır ulusal gazatelerde makaleler yazdığını ifade eden Şimşek, iki yıllık uğraş sonucu yazdığı makaleleri bir kitapta toplamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

"AK Parti'nin Ölçü ile İmtihanı kitabının 290 sayfa, 34 makaleden oluştuğunu ifade eden Şimşek, "Kitapta Kürt sorununun çözümü için açılım çalışmaları ve Kürtçe'nin okutulması konularındaki olumlu fikirlerimizi aktarıyoruz. Kürtlerin eşit haklarının verilmesi konusundaki fikirlerimizi beyan ediyoruz. Avrupa Birliği süreci, milletvekillerinin kendilerinin bile okumakta zorlandığı yeminlerini değerlendiriyoruz. Üniversitelerde öğretim üyelerine uygulanan mobbing konusu olmak üzere çok farklı konuları işliyoruz. Kitap içerisinde bir fikir harmanı var" dedi.

Kitabın adının "Ak Parti'nin Ölçü ile İmtihanı" olması nedeniyle muhalefet algısı oluştuğunu vurgulayan Şimşek, "Kitabin içerisindeki makalelelerden birisi nedeniyle kitabın adını bu şekilde koydum. Ölçü herkese lazım olan bir özellik. Günlük yaşantımızdan siyasal hayatımızın her anında ölçülü olmak zorundayız. Ölçü kaçtıktan sonra kontrol güçleşir. Dolayısıyla ölçü en çok da iktidara lazım. Bireysel olarak işlediğimiz hata herkesi etkilemez ama hükümet hata yaparsa hepimiz etkileniriz. Bu nedenle kararların mantıklı olması için yapılan bir değerlendirme" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Şimşek, Kitabını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement