Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tosun'un Malatya Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tosun'un Malatya Ziyareti

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tosun\'un Malatya Ziyareti

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Üyesi Şanal Tosun, Malatya'da bazı ziyaretlerde bulundu.

15.05.2012 18:12

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Üyesi Şanal Tosun, Malatya'da bazı ziyaretlerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu Üyesi Şanal Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Şavata, "Şanal Bey, seçimlerde Malatya'da yaptığı çalışmalarda Malatyalıların gönlünü kazanmış bir isim. Ankara'da yaptığı çalışmaları biliyoruz" dedi.

Tosun ise, "Önemli olan insanlara yararlı olmak ve hayırlı işlere vesile olmak. Yoksa makamları işgal etmenin bir hayrı yoktur. Elinizde bir imkan varsa bunu paylaşıyor ve bundan dua alıyorsanız, bu size bir iç huzur veriyor. Benim için bir Malatyalıya yardımcı olmak onursal bir madalyadır" diye konuştu.

Müsteşar Yardımcısı Şanal Tosun, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatyalı bürokratların önemli görevlere gelmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, Tosun'un Malatya sevdalısı olduğunu, bir süre önce de Ankara'da ziyaret ederek başarılar dilediklerini dile getirdi.

Yeni hastane binası hakkında bilgi veren Tosun ise, "Hastanemiz tam donanımlı olacak. Tüm sağlık ünitelerini içinde barındıracak ve son teknoloji ile donatılacak. Yeni hastane binamızda daha kapsamlı sağlık hizmeti verilecek. Hastane binası 8 büyüklüğündeki bir depreme de dayanıklı olarak inşa ediliyor. Bittiğinde Malatya'mız önemli bir sağlık kurumuna kavuşacak" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tosun'un Malatya Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement