Şampiyon Basketçiler'den Taner Nakıboğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Basketçiler'den Taner Nakıboğlu'na Ziyaret

Şampiyon Basketçiler\'den Taner Nakıboğlu\'na Ziyaret

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu, kendisini ziyaret eden şampiyon basketbolcuları kabul etti.

08.06.2013 10:11

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu, kendisini ziyaret eden şampiyon basketbolcuları kabul etti.

Naksan Holding Protokol Binası'nda gerçekleşen ziyarete, Kulüp Başkanı Erdal Budak, Saglik, Kültür ve Spor Müdürü M. Hüseyin Ertaş, Spor Şube Sorumlusu Mutlu Kılıç, Antrenör Osman Yağcı ve basketbolcular katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taner Nakıboğlu, "Geçtiğimiz sezon basketbol takımımız, başarıdan başarıya imza attı. Gelecek sezonda hedefi TB2L'ye çıkmak olan takımımızın, üniversiteler arası süper ligde ve Ünilig'de başarılarını katlayacaklarından hiç şüphem yoktur" dedi.

Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Erdal Budak ise, 2012-2013 sezonunda takımımız Ünilig Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ayrıca Üniversiteler Arası 1. Lig Şampiyonu olan takımımız Süper Lig terfilerinde de başarılı olarak gelecek sezon üniversiteler arası Süper Lig'de oynayacak. Yine ayni takimimiz TB3L de son 24 takım arasına kalarak çeyrek final oynamıştır. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek sezon takımımız daha iyi yerlerde göreceğinizden hiç şüphem yoktur" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrasında basketbolcular, Taner Nakıboğlu'na imzalı forma hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Basketçiler'den Taner Nakıboğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement