Şanlıurfa'da AK Parti'ye Müracaatlar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da AK Parti'ye Müracaatlar Sürüyor

Şanlıurfa\'da AK Parti\'ye Müracaatlar Sürüyor

Kent sorunlarını çok iyi bilen isimlerden İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, 2014 Yerel Seçimleri öncesi beklenen aday adaylığı başvurusunu yaptı.

03.11.2013 13:44

AK Parti İl Başkanlığı'na giderek resmi müracaatını İl Başkanı Yusuf Eğilmez'e sunan Yavuz, "Kim hakkediyorsa o kazansın. Benim buradaki tek amacım hizmet yarışını sürdürmektir" dedi.

Partide gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavuz yaptığı açıklamada şu cümlelerine yer verdi: "Aslında sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Herkesin beklediği talep ettiği an idi. Şuan da İl Genel Meclis başkanıyım. Aynı zamanda, yıllarca sivil toplum kuruluşlarında, il genel meclis üyeliğinde meclis başkanı olarak Şanlıurfa'mıza çok kıymetli hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Yaptığımız hizmetleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bundan sonra da büyük şehir statüsü ile yeni yasayla birlikte il genel meclis başkanı olarak tecrübeli olduğumuza inanıyorum. Birikimimizi, tecrübemizi belediyecilik alanında da göstermek için Karaköprü'de belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Sayın il başkanıma başvurumu yaptım. Ben hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kim hak ediyorsa kim hizmet edecek ise o kazansın diyorum."

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise "Sayın Mustafa beyle il başkanlığı dönemimden buyana çok ciddi çalışmalarımız oldu. Kendisiyle sürekli Ankara yollarında yol arkadaşlığı yaptım. Çok iyi bir arkadaşımızdır Allah bu yolda yardımcısı olsun" diye konuştu.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da AK Parti'ye Müracaatlar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement