Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni Su Bastı, Eğitime Bir Gün Ara Verildi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni Su Bastı, Eğitime Bir Gün Ara Verildi

Şanlıurfa’da dün akşam kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni su bastı. Hastanede su tahliye çalışmaları devam ediyor.

15.03.2023 00:17  Güncelleme: 00:20

ABDÜLKADİR ÇELİKCAN

Şanlıurfa'da dün akşam kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni su bastı. Hastanede su tahliye çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'da bu akşam kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni su bastı. Hastanenin zemin katını su basması sebebiyle yoğun bakımdaki hastalar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulanslarla sevki edildi. Hastanede su tahliye çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sağanak yağıştan dolayı, okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu. Ayhan'ın bu gece sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır."

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ni Su Bastı, Eğitime Bir Gün Ara Verildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni Su Bastı, Eğitime Bir Gün Ara Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement