Şanlıurfaspor, Yılın Son Maçında Galibiyet Almak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor, Yılın Son Maçında Galibiyet Almak İstiyor

Şanlıurfaspor, Yılın Son Maçında Galibiyet Almak İstiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, kendi evinde oynayacağı yılın son maçında Mersin İdmanyurdu'nu galibiyetle geçmeyi hedefliyor.

19.12.2013 13:06

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, "Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz ve yılın son maçında taraftarımıza altın değerinde bir 3 puan hediye etmeyi planlıyoruz" dedi.

Gökmen açıklamasında şu sözlerine yer verdi: "Karşımızda geçen sene Süper Lig'den düşmüş bir Mersin İdmanyurdu var. Çok kaliteli oyuncular topluluğundan oluşan rakibimizi yenerek kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak her hafta olduğu gibi bu haftada teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onların çok zor maçları kazandıklarının farkındayız. Bu hafta şeytanın bacağını kırıp uzun zamandır özlem duyduğumuz iç saha fobisini yeneceğimizden eminiz.

Taraftarımızda buradan seslenmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi takımlarını küstürmeden maçın sonuna kadar desteklesinler maçın 90 dakika olduğunu unutmayalım. Takımımızı çok iyi motive etmemiz lazım. Eğer baskı ile maça başlarsak futbolcularımızda bundan etkileniyor. Deplasmanda oynanan futbolu iç sahada da oynamak istiyorsak ve galip gelmek istiyorsak sabırlı bir şekilde Şanlıurfaspor'umuza destek verelim. 2013 yılının son maçında taraftarlarımızın önünde galip gelerek onları mutlu etmek istiyoruz. Cumartesi günü GAP Arena stadında Saat 19:00'da başlayacak bu yılın kendi sahamızda oynayacağımız son maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor, Yılın Son Maçında Galibiyet Almak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement