Şaphane'de TOKİ'den Peşinatta Ödeme Kolaylığı - Son Dakika
Yerel

Şaphane'de TOKİ'den Peşinatta Ödeme Kolaylığı

Şaphane\'de TOKİ\'den Peşinatta Ödeme Kolaylığı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şaphane'de talep başvuruları alınmaya başlanan ikinci etap uygulama kapsamında peşinatın iki taksitte alınmasına karar verdi.

13.12.2011 10:00

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Şaphane'de talep başvuruları alınmaya başlanan ikinci etap uygulama kapsamında peşinatın iki taksitte alınmasına karar verdi.

Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, AA muhabirine, vatandaşlardan gelen istek üzerine ikinci etap için TOKİ'ye peşinatların iki taksitte alınması için talepte bulunduklarını ve bunun uygun görülerek ödeme kolaylığı sağlandığını söyledi.

Birinci etap uygulamadaki 112 konutun hak sahiplerine teslim edildiğini hatırlatan Yeşildeniz, şöyle konuştu:

"B tipi 170 adet yapılacak konutlar için ödenecek peşinat miktarı 6 bin liradan 3 bin liraya düşürüldü. B tipi konutların yanında ayrıca 24 derslikli okul yapılacak. İlçemizde 112 konutun tesliminden sonra kiralık ev sıkıntısı kısmen giderildi. 170 konutun taleplerini kısa sürede sonuçlandırmayı bekliyoruz. İkinci etap konutlar tamamlandığında ilçedeki memurlar ve öğrenciler konut sıkıntısı çekmeyecek. Bunun devamında ise üçüncü etap konutların taleplerini alacağız."

Yeşildeniz, ikinci etap konut başvurularının belediyede oluşturulan büroda kabul edildiğini sözlerine ekledi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şaphane'de TOKİ'den Peşinatta Ödeme Kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement