Sarıgöl'de Esnafa Yağmur Eziyeti - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Esnafa Yağmur Eziyeti

Sarıgöl\'de Esnafa Yağmur Eziyeti

Sarıgöl Dışkahveler Mevkii'nde yeralan belediye pasajındaki esnaf yağmurlu havalardan muzdarip.

01.10.2013 19:21

Sarıgöl Dışkahveler Mevkii'nde yeralan belediye pasajındaki esnaf yağmurlu havalardan muzdarip. Esnaf, yağışlı havalarda dükkanlarının içlerine akan yağmur sularına Sarıgöl Belediyesi'nin çare bulmasını istiyor.

Sarıgöl Belediye Pasajı'nda işyeri olan esnaflar, yağışlı havalarda sürekli olarak dükkan içlerine akmakta olan yağmur sularından kurtulmak için dükkanlarının içlerinde semsiye açarak müşterilerine hizmet vermeye çalışıyorlar. Berber Süleyman Hasırcı, "Yıllardır, dükkanımıza yağmur suları akmakta defalarca belediyeye müracaat ettik ama sonuç alamadık. Müşterilerimi tıraş ederken semsiye açmak zorunda kalıyorum. Belediye yağmurlu havalarda dükkanlarımız içersine sızan suları önlemelerini istiyorum." dedi. Pasajın kahvecisi olan Ali Eldeş ise, yağışlı havalarda pasajın sürekli aktığını müşterilerine çay servislerini elinde semsiye ile yaptığını dile getirerek, "Belediye Pasajı'nın üzerine yeni belediye sarayı yapılmakta yapılan yer güzel ama yıllardır yağmur eziyeti görmekteyiz. Bizler de üzerimize akan yağmur sularından kurtarılmasını istiyoruz." dedi.

Öte yandan, Belediye Pasajı'ndaki sorunların giderilmesi ve buradaki temel sorunların köklü bir şekilde çözülmesi için, mevcut Belediye Pasajı üzerine modern şekilde yeni Belediye Sarayı çalışmalarının başlatıldığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, "Belediye Pasajı'ndaki esnaflarımızın dükkanlarının içlerinin yıllardır yağmur sularının bastığını bize müracaat etmelerinden biliyorum. Bu sorunları köklü çözüm getirmek için şu an belediye pasajı üzerine yeni belediye sarayı yapmaktayız. İnşaatımız devam etmektedir. Kısa sürede yağmur mağduru esnaflarımızın sorunları da kökten çözülmüş olacaktır." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Esnafa Yağmur Eziyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement