Sarıgöl'de Kırık Minare Köprüsü Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Kırık Minare Köprüsü Hizmete Açıldı

Sarıgöl\'de Kırık Minare Köprüsü Hizmete Açıldı

Sarıgöl Belediyesi tarafından Aşağıkoçaklar Mahallesi Kırık Minare Mevkisine yaptırılan Kırık Minare Köprüsü törenle açıldı.

24.10.2013 18:03  Güncelleme: 18:04

Sarıgöl Belediyesi tarafından Aşağıkoçaklar Mahallesi Kırık Minare Mevkisi'ne yaptırılan köprü törenle açıldı.

Mahalle halkının 55 yıllık köprü özleminin giderilmesi için 150 Bin TL harcama yapılarak tamamlanan köprünün açılış törenine Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, CHP İlçe Başkanın Yusuf Özkan, CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail Yıldırım, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, eski belediye başkanlarından Hasan Ülgen davetliler ve mahalle halkı katıldı. Kırık Minare Köprünün açılış konuşmasını, yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Öner Karcı, "Bizler laf üretmiyoruz. Verdiğimiz sözleri yapmaktayız. Kırık Minare Köprüsü için mahalleli çalmadık kapı bırakmadı. Sarıgöl Belediyesi olarak köprü sözü verdik ve tamamladık. Hayırlı olsun. Şimdi bir müjde daha vermek istiyorum. Mahalle ile köprü arasını da asfaltlamasını yapacağız."dedi.

Konuşmaların ardından Kırık Minare Köprüsü mahallenin yaşlısı olan Ahmet Yavaş, Belediye Başkanı Ömer Karcı ile birlikte kordelasını kestiler. Açılış sonrası müzik eşliğinde Belediye Başkanı Ömer Karcı mahalle halkı ile birlikte köprü üzerinde halay çektiler. Davetlilere daha sonra ikramlarda bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Kırık Minare Köprüsü Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement