Sdü'de Kariyer Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Sdü'de Kariyer Günleri Başladı

Sdü\'de Kariyer Günleri Başladı

üleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Endüstri ve Kalite Kulübü tarafından düzenlenen 5.Kariyer Günleri başladı.(SDÜ) Endüstri ve Kalite Kulübü tarafından düzenlenen 5.Kariyer Günleri, Prof.Dr.M.Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde etkinliğin açılış...

24.04.2013 18:34

üleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Endüstri ve Kalite Kulübü tarafından düzenlenen 5.Kariyer Günleri başladı.

Süleyman Demirel Üniversitesi

(SDÜ) Endüstri ve Kalite Kulübü tarafından düzenlenen 5. Kariyer Günleri, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde etkinliğin açılış konuşmasını yapan Endüstri ve Kalite Kulübü Başkanı Bayram Şahin, kulüp hakkında bilgi vererek ülkenin ve dünyanın saygın şirket temsilcilerini SDÜ'de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Endüstri ve Kalite Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Erdal Aydemir ise, Kariyer Günleri'ni geleneksel hale getirerek beşincisini düzenlemenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek etkinliğin düzenlemesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız da, endüstri mühendisliğinin disiplinler arası bir bölüm olduğunu belirterek öğrencilerin kendilerini sürekli yenilemesi ve alanında kendilerini geliştirmesi gerektiğini vurguladı. Akyıldız, "Tasarımcı insan kaynaklarımızın donanımlı kesimini temsil eden geleceğin endüstri mühendisi namzetleri siz değerli gençlere başarılar diliyorum. Unutmayalım ki tarih devrimlerle yeniden yazılmakta; içinde bulunduğumuz çağ, sibernetik devrimin tüm parametreleriyle gerçekleştiği süreçtir. Değişimi anlamak, yakalamak ve bu değişim içerisinde geleceğimizi kurgulamak bunun en önemli parametresi, tasarımda bulunmak, yaratıcı düşünceye sahip olmaktır. Bunların da temelinde özgürlük düzeni vardır. Özgürlük güneşine yolculuğunuzda hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından öğrencilerle buluşan Yazar Yavuz Bahardıroğlu, tarih bilgisinin her an değişen bir organizma olduğunu ifade ederek Osmanlı tarihi hakkında bilgi verdi. Bahardıoğlu, "Gideceği yeri bilmeyen insanı hiçbir yol, hedefine ulaştıramaz. Hayal kurmayı hayal etmeyi öğrenin. Denemekten korkmayın ve asla vazgeçmeyin. Vazgeçmemek başarının sırrıdır" diye konuştu.

Etkinlik kapsamında sektörün önde gelen temsilcileri,

üç gün boyunca Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde öğrencilerle buluşacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sdü'de Kariyer Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement