Selçuklu Belediyesi'nden Gezi Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Selçuklu Belediyesi'nden Gezi Etkinliği

Selçuklu Belediyesi\'nden Gezi Etkinliği

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tatköy İlk ve Ortaokulu işbirliği ile “Çevremi Tanıyorum, Ufkumu Genişletiyorum” isimli gezi organizasyonu düzenlendi.

16.06.2014 14:19

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tatköy İlk ve Ortaokulu işbirliği ile "Çevremi Tanıyorum, Ufkumu Genişletiyorum" isimli gezi organizasyonu düzenlendi.

Selçuklu'ya yeni bağlanan mahallelerdeki çeşitli okullardan gelen ve daha önce hiçbir sosyal ve kültürel etkinliğe katılmamış bin 800 öğrencinin yer aldığı program kapsamında öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Amacı, öğrencilere yaşadıkları çevre dışındaki farklı yaşam alanlarını tanıtarak hayal dünyalarını genişletmek ve yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik karar almalarına yardımcı olmak olan "Çevremi Tanıyorum, Ufkumu Genişletiyorum" projesi kapsamında öğrenciler öğretmenlerin rehberliğinde Real Avşar Sinemalarında İksir ve Korsan Peri çizgi animasyon filmini izledi ve 80 Binde Devri Alem Parkı'nı gezdi.

Tatköy, Sızma Alparslan, İTÖ Şehit Muhterem Ak, Tepekent, Aşağı Pınarbaşı, Yukarı Pınarbaşı, Kayacık Hasan Akbıyık ve Başarakavak İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin yer aldığı proje kapsamında öğrencilerin ulaşım, kumanya, sinema ve 80 Binde Devri Alem Parkı hizmetlerinin tüm giderleri Selçuklu Belediyesi tarafından karşılandı. Daha önce sadece okul sınırları içindeki etkinliğe katılan öğrenciler proje ile ilk defa okul sınırları dışında sosyal ve kültürel etkinliğe katılırken keyifli bir gün geçirdi.

"Çevremi Tanıyorum, Ufkumu Genişletiyorum" etkinliği ile keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek memnuniyetlerini ifade eden öğrenciler, yeni eğitim döneminde de bu tür kültürel ve sosyal etkinliklere katılmak istediklerini söyledi. Öğrenciler projeye destek veren Selçuklu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tatköy İlk ve Orta Okulu'na teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu Belediyesi'nden Gezi Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement