Selim Kaymakamı Dolu, Öğrencilerle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Selim Kaymakamı Dolu, Öğrencilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Selim Kaymakamı Dolu, Öğrencilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Kars’ın Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi.

20.11.2015 11:14

Kars'ın Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi. Sıraya geçen kaymakam Dolu, sırası gelince yemeğini alarak öğrencilerin yanına oturdu.

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik ile birlikte Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kazım Eriş Kız Öğrenci Yurdu'nda öğle yemeğinde bir araya geldi.

Öğle yemeği öncesinde Kazım Eriş Kız Yurdu'na gelen Kaymakam Erdinç Dolu, öğrencilerle birlikte yemek sırasına geçti. Sırada öğrencilerle sohbet eden Dolu, sırası geldiğinde ise yemeğini alarak öğrencilerle aynı masaya oturdu. Öğrencilerle öğle yemeği yiyen Dolu'nun öğrencilerle yakından ilgilenmesi ise dikkat çekti.

Hayatın bir maraton koşusu olduğunu ifade eden Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, öğrencilere önlerinde kendilerini bekleyen zorlu sınav sürecine çok iyi hazırlanmaları gerektiğini belirterek, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selim Kaymakamı Dolu, Öğrencilerle Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement