Şerif Yılmaz: "Aslolan Emeklilik Değil, Hoş Bir Seda Bırakmaktır" - Son Dakika
Yerel

Şerif Yılmaz: "Aslolan Emeklilik Değil, Hoş Bir Seda Bırakmaktır"

Şerif Yılmaz: "Aslolan Emeklilik Değil, Hoş Bir Seda Bırakmaktır"

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 'İdareciler Günü' nedeniyle Mülki İdare Amirlerine, Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde bir yemek verdi.

11.01.2014 13:08

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 'İdareciler Günü' nedeniyle Mülki İdare Amirlerine, Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde bir yemek verdi.

Mesleğe genç yaşta başladığını dile getiren Vali Yılmaz, "İlk olarak 1965 yılında kutlanmaya başlayan bir gündür. Ankara'da idareciler tarafından hem gündüz, hemde akşam iki program olarak kutlanır. Hatta değişik etkinliklerle beraber kutlanmaktadır. İllerde de daha mütevazı bir şekilde, aile olarak bir araya gelmenin vesilesi oluyor. Normal şartlarda hep değişik meslek gruplarının günleri ve programlarında bulunuyoruz. Bu günü kendimize ait bir gün olarak kutluyoruz. Mesleğin zorluk ve güzelliklerini paylaşmaya vesile oluyor. Genç yaşta başladığım meslek hayatımda 'acaba emekliliği görür müyüm?' derken, şimdi aslolanın hoş bir seda bırakmak olduğunu gördüm" şeklinde konuştu.

İNGENÇ, 1 YIL SONRA EMEKLİ OLUYOR

Vali Yardımcısı Mustafa İngenç de, "5 Ocak 2015 tarihinde emekli olacağım. Gerek Mülkiyeliler 4 Aralık, gerekse 10 Ocak İdareciler günleri olarak aranızda en fazla katılım gösteren herhalde ben olmuşumdur. Hem geçmişten gelen bir geleneği yaşatıyoruz hem de sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu hissediyoruz. İlk defa 1965 yılında, Türk İdareciler Derneği Ankara'daki Zafer Anıtının önüne kadar yürüyerek anıta çelenk koyup başlatmışlardır. İdareciler ve meslek mensuplarımızın ekonomik ve sosyal durumlarımızın düzeltilmesi yönünde çaba sarf eden birde derneğimiz var. Bu kutlama 1985 yılından sonrada gelenek haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Şerif Yılmaz tarafından verilen yemeğe Eşi Hilal Yılmaz, Vali Yardımcıları ile eşleri ve kaymakamlar ve eşleri katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şerif Yılmaz: 'Aslolan Emeklilik Değil, Hoş Bir Seda Bırakmaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement