Ses, İl Sağlık Müdürlüğü'ne Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Ses, İl Sağlık Müdürlüğü'ne Yürüdü

Ses, İl Sağlık Müdürlüğü\'ne Yürüdü

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Samsun Şubesi üyeleri, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne yürüyerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

14.03.2014 14:14

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Samsun Şubesi üyeleri, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü'ne yürüyerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Öğretmenevi önünde toplanan sendika üyeleri, pankart açarak yürüyüşe geçti. Yürüyüş, İl Sağlık Müdürlüğü önünde sona erdi. Grup adına basın açıklaması okuyan SES Samsun Şube Başkanı Süleyman Bal, "Sağlık çalışanları mutsuzdur, geleceğinden kaygılıdır, öfkelidir, şiddet sarmalı içinde kalmıştır, mesleğini hakkıyla yerine getiremediğini, hakkını alamadığını düşünmektedir. Böylesi bir ortamda sağlıktan söz edilemez. Sağlığımız için, en azından çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatı için, geleceğimiz için bu ülkenin sağlık çalışanları yurttaşlarıyla birlikte mücadele etmeye, çocuklarımızı oluşturulan şiddet sarmalına kurban vermemeye kararlıyız" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ses, İl Sağlık Müdürlüğü'ne Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement