Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin Sürücü ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde valiliği ziyaret etti.

13.05.2013 15:33

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin Sürücü ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde valiliği ziyaret etti.

İlk olarak Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin Sürücü ve beraberindekiler, Vali Yılmaz'a çiçek takdim etti ve Sosyal Güvenlik Haftası ile ilgili bilgi sundu. Sürücü, Vali Yılmaz'a yapılan kısa ziyaretin ardından Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu'yu ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, "Sosyal Güvenlik devletin olduğu kadar aynı zamanda milletindir, vatandaşındır. Sanayicisine, işverenine, vatandaşına, kamu görevlisine kadar herkesin bu sektöre sahip çıkması, işverenin kayıtsız işçi çalıştırmaması vatandaşın da bu farkındalığın bilincine varması gerekiyor. Bir vatandaş SGK'lı yapılacağı zaman eğer bir aksaklık olursa arkadaşlarımızla temas etmesi veya oradan netice alamıyorlarsa valilik makamına başvurabilirler" ifadelerinde bulundu.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mükremin Sürücü de, "Vatandaşlarımıza daha mutlu ve güvenli bir gelecek ortamı oluşturulabilmesi için başta işverenlerimiz olmak üzere tüm kesimlerden kayıt dışı istihdam konusunda hassasiyet bekliyoruz. Kayıtlı istihdam arttıkça kurum kaynakları artacak, buna paralel olarak sunduğumuz hizmetlerin de kalitesi yükselecektir" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement