Sp Adayları Matbaacılar Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sp Adayları Matbaacılar Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Sp Adayları Matbaacılar Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Saadet Partisi adayları ve İl Teşkilatı Matbaacılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

14.03.2014 10:03

Saadet Partisi adayları ve İl Teşkilatı Matbaacılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı ve beraberindeki Partililerle Matbaacılar sitesi esnafıyla bir araya geldi. Adaylar site esnaflarının sorunlarını çözerken ham madde fiyatlarını düşüreceklerini söylediler.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları "Bir merhaba diyelim dedik. Şunları her zaman söylüyoruz. Vatandaşımıza her zaman söylüyoruz ve hocamızın dönemini de hatırlıyorsunuz. Başbakanlık döneminde ülke ekonomisinin hangi düzeyde olduğunu biliyorsunuz. İnşallah bu güne kadar gömleği üzerimizden çıkarmadık. İstikametimiz yolunda böyle bir yalpalanma meydana gelmedi. Zaten siyaseti dünyevi çıkar uğruna yapmış olsaydık, ne durumda olacağımızı sizler tahmin ederdiniz" dediler.

Adaylar "Biz sadece Erbakan Hocamızın devamı olacağız. Biz büyüklerimizin nasihatini her zaman kulağımıza küpe edeceğiz. İnşallah yaptığımız gibi yapmaya da devam edeceğiz. Bu sefer inşallah Saadet Partisini destekleyin. Aynı aydınlık geleceğe yeniden varalım. Erbakan Hocamızın zamanını biliyorsunuz Hocamızın talebelerini yeniden iş başına geçirmedikten sonra makineler olsa da bir işe yaramaz. Tekrar Saadet Partisini destekleyelim ve yeniden o güzel günlere gidelim" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Adayları Matbaacılar Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement