Strateji Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Öztürk, Ali Tatlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Strateji Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Öztürk, Ali Tatlı'yı Ziyaret Etti

Strateji Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Öztürk, Ali Tatlı\'yı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti.

13.11.2015 17:25

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Daire Başkanı Öztürk, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Malatya Eğitim Bir-Sen Başkanı Kerem Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı makamında ziyaret etti. Öztürk ve beraberindekiler, Milli Eğitim Müdürü Tatlı tarafından karşılandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'dan Milli Eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Öztürk, "İl Milli Eğitim çalışmalarınızda başarılar diliyorum, Malatya'nın eğitim çıtasını daha da yükseltme adına başarılı projelere imza atacağınıza inanıyor, her konuda gerekli desteğimizi de vereceğimizi ayrıca belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ali Tatlı ise Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Strateji Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Öztürk, Ali Tatlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement