Süleymaniye Mahallesine 4 Km Asfalt Yol - Son Dakika
Yerel

Süleymaniye Mahallesine 4 Km Asfalt Yol

Süleymaniye Mahallesine 4 Km Asfalt Yol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İzmit Süleymaniye Mahallesine yaptığı yol çalışması vatandaşları oldukça memnun etti.

18.11.2015 10:16  Güncelleme: 10:26

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Süleymaniye mahallesi'ne yaptığı yol çalışması vatandaşları oldukça memnun etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışma ile İzmit'e bağlı Süleymaniye mahallesi'nde çocukların okullarına daha güvenli ve konforlu şekilde gitmelerini sağlıyor. Ekipler toplu taşıma güzergahında bulunan 4 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarına devam ediyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Akmeşe Köyü Süleymaniye-Hasancıklar ve Ortaburun arasında bulunan yol yenileniyor. Çalışmalar kapsamında bölgede 4 kilometre yol yapımı tamamlanacak.

Süleymaniye mahallesi Muhtarı Nazmi Özdemir, "Büyükşehir çok güzel hizmetler veriyor. Yapılan çalışmalarda bizim isteklerimizi gerçekleştiriyorlar. Burada görev yapan arkadaşlarımız canı gönülden çalışıyor. Bu hizmetleri yapan ve gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymaniye Mahallesine 4 Km Asfalt Yol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement